Ηλιακά συστήματα

Το εξειδικευμένο προσωπικό μος με σύμμαχο τα καινοτόμο προιόντα μας, σκοπό έχει τnν εξοικονόμnσn ενέργειας και τnν απεξάρτnσn σας από το πετρέλαιο.
Αξιοποιήστε τnν τεχνογνωσία μας και τnν εταιρία, που από το 1974 κατασκευάζει nλιακούς θερμοσίφωνες και πατεντάρει από το 1981 τnν nλιακή θέρμανσn παγκοσμίως.

Από τις καθαρότερες και αποδοτικότερες συσκευές που χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια καλύπτοντας το 70% της ετήσιας ανάγκης σας σε ζεστό νερό χρήσης εξοικονομώντας μείωση στην κατανάλωση ρεύματος.

Η λειτουργία των εν λόγω συστημάτων γίνεται με μηχανικά μέσα, δηλαδή τον κυκλοφορητή (αντλία) νερού ο οποίος τίθεται σε λειτουργία ανάλογα με τις οδηγίες του διαφορικού θερμοστάτη. Ο διαφορικός θερμοστάτης συγκρίνει τη θερμοκρασία του νερού στους συλλέκτες και στην αποθήκη και όταν η θερμοκρασία του νερού στους συλλέκτες είναι πιο ψηλή τότε ενεργοποιεί τον κυκλοφορητή. Xρησιμοποιούνται σε αντικατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων για λόγους αισθητικής ή και τεχνικούς λόγους ή σε εφαρμογές που χρειάζονται μεγάλες ποσότητες νερού.

Ο άνθρωπος εκμεταλλεύεται τη θερμότητα του ήλιου με τη χρήση των θερμικών ηλιακών συστημάτων. Τα συστήματα αυτά συλλέγουν την ηλιακή ακτινοβολία και τη μετατρέπουν σε θερμότητα.. Το σύστημα χρησιμοποιείται τον χειμώνα για την θέρμανση του χώρου διοχετεύοντας κατευθείαν ζεστό νερό στο κύκλωμα του κλιματισμού.