ΠΡΟΦΙΛ

H HBM Solutions είναι μια εμπορική – τεχνική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2006 από τον Νικόλαο Δ. Καραμανλή, και εδρεύει στη Ζωοδόχου Πηγής 28 στην Καλογρέζα.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της αγοράς, καθώς και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της, η επιχείρηση μας εστιάζει σε κάθε τεχνολογική εξέλιξη, προκειμένου να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, έχοντας ως κύριο γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

Η HBM Solutions – σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό – δεσμεύεται στην after-sales σχέση με τον πελάτη της. Αυτό που μας ξεχωρίζει ως επιχείρηση στην αγορά είναι οι ανταγωνιστικές τιμές – οι χαμηλότερες στην αγορά! – η άμεση σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τον πελάτη, η τεχνογνωσία, και το διευρυμένο δίκτυό μας που αποτελείται από μεγάλη γκάμα έμπειρων συνεργατών και προμηθευτών.


Μελέτη | Πώληση | Εγκατάσταση

Ολοκληρωμένα Δίπλα Σας

Προσωπική Ανάγκη = Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση

Απόλυτη Ικανοποίηση και Υποστήριξη σε ό,τι και αν Χρειαστείτε


Ο Στόχος Μας

Η επιχείρηση μας στοχεύει στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη πάντα στις ιδιαίτερες και διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Η Φιλοσοφία Μας

Πορευόμαστε πάντα με γνώμονα την προσωπική ανάγκη του πελάτη μας, την απόλυτη ικανοποίησή του, καθώς και την υποστήριξη σε ό,τι χρειαστεί.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Οι Συνεργάτες Μας