θέρμανση

Θέρμανση

Ψύξη – Θέρμανση Νέα Ιωνία

Ψύξη – Θέρμανση

Συνεργαζόμενοι με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστnμάτων κλιματισμού καλύπτουμε 3 βασικούς τομείς, αυτούς του οικιακού, μεσαίου επαγγελματικού καθώς και κεντρικού κλιματισμού, παρέχοντας ταυτόχρονα 5ετn εγγύnσn στις αντλίες θερμότnτας και 10 έτη εγγύnσn στα κλιματιστικά μας.

Με την τεχνολογία inverter επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας εώς 30%, σταθερή θερμοκρασία και ελάχιστα επίπεδα θορύβου.

Ιδιαιτέρως δημοφιλείς λόγω της προσιτής τιμής τους ηλεκτρικές συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως κύρια είτε ως συμπληρωματική θέρμανση.

Η συνεχιζόμενη αύξηση της τιμής των καυσίμων σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος κτήσης των αντλιών τις καθιστούν ως την πλέον συμφέρουσα επιλογή για τη θέρμανση κτηρίων.

Οικολογικό καύσιμο, οικονομικότερο του πετρελαίου και πρακτικότερο λόγω νέων τύπων συσκευών (επιτοίχιοι λέβητες) που χρησιμοποιείται και για οικιακή χρήση. Αφορά την θέρμανση τα ζεστά νερά χρήσης, το μαγείρεμα τον κλιματισμό.

Τα υψηλά επίπεδα υγρασίας επιβαρύνουν την υγεία μας γιατί αναπτύσσονται εστίες μικροβίων ,υπεύθυνες  για την εμφάνιση λοιμώξεων του αναπνευστικού και αλλεργιών.  Οι  αφυγραντήρες  αποτελούν  την  πλέον αξιόπιστη λύση ενάντια στην υγρασία του οικιακού χώρου.

Θέρμανση – Ψύξη

Κλιματιστικά

Κλιματισμός-εξαερισμός ξενοδοχείου

Κλιματισμός Super Market

Κλιματισμός σε εκθεσιακό χώρο

Κλιματισμός σε γυμναστήριο

Με την τεχνολογία inverter επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας εώς 30%, σταθερή θερμοκρασία και ελάχιστα επίπεδα θορύβου.

Θερμαντικά

Ιδιαιτέρως δημοφιλείς λόγω της προσιτής τιμής τους ηλεκτρικές συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Αντλίες Θερμότητας

Η συνεχιζόμενη αύξηση της τιμής των καυσίμων σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος κτήσης των αντλιών τις καθιστούν ως την πλέον συμφέρουσα επιλογή.

Φυσικό αέριο

Οικολογικό καύσιμο, οικονομικότερο του πετρελαίου και πρακτικότερο λόγω νέων τύπων συσκευών (επιτοίχιοι λέβητες) που χρησιμοποιείται και για οικιακή χρήση.

Φθηνά κλιματιστικά Νέα Ιωνία και Καλογρέζα

Φθηνά θερμαντικά Νέα Ιωνία και Καλογρέζα

Εξοικονόμηση ενέργειας Νέα Ιωνία και Καλογρέζα