Νίκος Καραμανλής - Ηλιακά Συστήματα

ΠΡΟΦΙΛ

Ο Νίκος Καραμανλής σπούδασε στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και παράλληλα εργάζεται στην οικογενειακή του επιχείρηση, η οποία ασχολείται με τον οικιακό εξοπλισμό.

Με την πάροδο των χρόνων δημιουργεί συνεργασίες με γερές βάσεις (Ιδρυτικό μέλος Σ.Ε.Η.Ο.Σ. και αργότερα EURONICS).

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της αγοράς καθώς και τις καινούριες ανάγκες της, επικεντρώνεται στην τεχνολογική της εξέλιξη. Διαπιστώνει την έλλειψη τεχνικής υποστήριξης και τεχνογνωσίας που υπάρχει στις αλυσίδες πολυκαταστημάτων –τα οποία παρέχουν μόνο απρόσωπη πελατειακή σχέση από ανειδίκευτος πωλητές.

Αυθεντικός και ανταγωνιστικός στις τιμές και υπηρεσίες του δημιουργεί μια νέα προσωποκεντρική επιχείρηση αποκτώντας δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

‘’ Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη σε ότι αφορά την τιμή –την τεχνογνωσία καθώς και το τελικό αποτέλεσμα. ΄΄

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

‘’Άμεση εξυπηρέτηση έχοντας ως γνώμονα την άριστη κάλυψη των αναγκών σας εστιάζοντας όχι μόνο στο pre sales service αλλά στο after sales service.’’

Νίκος Καραμανλής

Συνεργαζόμενοι με διακεκριμένους κατασκευαστικούς οίκους συστημάτων κλιματισμού, ηλιακών συστημάτων καθώς και φωτισμού, καλύπτουμε τις ανάγκες σας ,τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο προσφέροντας σας οικονομικές λύσεις.

Αναλαμβάνουμε τn μελέτn, πώλnσn, εγκατάστασn, αναβάθμισn, συντnρnσn, καθώς και τnν υποστnριξn των συστnμάτων  επικοινωνίας και τnλεφωνικών κέντρων σε οικιακούς χώρους, εταιρίες, ξενοδοχεία κ.α.

Συστήματα ασφαλείας

Από τnν εμπειρία μας στο χώρο των συστnμάτων ασφάλειας, μπορούμε με τα υψnλής αμερικανικής τεχνολογίας συστήματα συναγερμού-nαρακολούθnσnς, να σας προσφέρουμε τnν προστασία που πραγματικά θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς στο χώρο σας.

Φωτισμός

Η HBM- SOLUTIONS απαρτίζεται από άτομα με πολυετή πείρα στο χώρο του φωτισμού και των φωτιστικών. Βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία και στην πολυετή εμπειρία μας στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά φωτισμού ,σας παρέχουμε λύσεις υψηλού επιπέδου τόσο στη μελέτη-σχεδιασμό φωτισμού όσο και σto επίπεδο προμήθειας οικιακών-επαγγελματικών φωτιστικών.

Εταιρική παρουσίαση

Οι ανθρωποι της εταιρειας πριν και μετα την πωληση ειναι διπλα σας

Οι Συνεργάτες μας

toyotomi
thermor
takex
sole
siemens
Samsung
s-p
optex
Καταγραφικά
inventor
haier
Gree
GE
fujitsu
FU
daewoo
caddx
Buderous
Bosch
bigsolar
airsol